AfterDawn: IT-alan uutiset

Nordean palvelukatko: Verkkopankkiin ei pääse, tunnuslukusovellus sakkaa, viranomaispalvelut eivät toimi - näin ohitat

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 19.2.2021 13:34

Nordean palvelukatko: Verkkopankkiin ei pääse, tunnuslukusovellus sakkaa, viranomaispalvelut eivät toimi - näin ohitat Pankkikonserni Nordean verkkopalveluissa on tällä hetkellä laaja häiriö.
Palvelukatko alkoi jo aamupäivällä ja on edelleen päällä ainakin osalla asiakkaista. Ongelmat tuntuvat kiertyvän Nordean Tunnusluvut -sovelluksen ja -varmennuksen ympärille.

Käytännössä pankkipalveluihin ei tällä hetkellä pääse tavanomaiseen tapaan, mutta Nordea kehottaa kuluttajia kytkemään Tunnusluvus-sovelluksen offline-tilaan sovelluksen asetuksista. Tämän muutoksen myötä kirjautumisen pitäisi toimia.

Koska Tunnusluvut-sovelluksella varmennetaan Nordealla käytännössä kaikki tunnistautuminen, myöskään viranomaispalveluihin kuten Kelan palveluihin ei Nordean tunnuksilla tällä hetkellä pääse - ellei vaihda tunnuslukusovellusta offline-tilaan.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Suomi Nordea
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto