AfterDawn: IT-alan uutiset

Gran Turismo 2 -pelin levy haisi bensalle ja palaneelle kumille

Kirjoittaja AfterDawn @ 13.2.2021 13:15 Kommentteja (1)

Autopelin levyn raapiminen paljasti bensan ja palaneen kumin käryn Vuonna 1999 julkaistu Gran Turismo 2 -autopeli sisälsi erikoisen lisäbonuksen niille kuluttajille, jotka ostivat pelin kahden levyn erikoispainoksen.
Kyseinen julkaisu käytti ns. scratch and sniff -tekniikkaa (suom. raapusta ja haista) levyn pinnassa. Raaputtamalla pelin toisen levyn pintaa, esiin tulvahti palaneen kumin ja bensankäryn yhdistelmä, luoden autenttisen autopelille sopivan tunnelman.

Kyseinen Playstationin peli oli Sonyn oma julkaisu ja oli luonnollisesti vain nerokas markkinointitemppu pelille.

Alla vielä pelikuvaa Gran Turismo 2 -pelistä:AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.2.2021 10:48

Tää peli oli ihan timantti! Kummasti vain muistaa sen näyttäneen huomattavasti tuota paremmalta. 🤔😄😄

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto