AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Nämä LG:n nappikuulokkeet puhdistuvat bakteereista kotelon avulla, hinta nyt vain 49 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.2.2021 12:20

Päivän diili: Nämä LG:n nappikuulokkeet puhdistuvat bakteereista kotelon avulla, hinta nyt vain 49 euroa LG toi Suomen markkinoille marraskuussa TONE Free HBS-FN6 -nappikuulokkeet, jotka puhdistuvat bakteereista kotelon avulla. Nyt näitä kuulokkeita myydään erittäin alhaisella hinnalla.
TONE Free HBS-FN6 -kuulokkeet maksavat nyt vain 49 euroa. Kuulokkeet saapuivat myyntiin marraskuussa 149 eurolla, eli säästöä tulee nyt peräti 100 euroa.

Nämä kuulokkeet muistuttavat ulkoisesti Applen AirPods Pro -kuulokkeita. LG teki äänen suhteen yhteistyötä Meridian Audion kanssa, jonka teknologiaa kuulokkeissa hyödynnetään. Kuulokkeiden erikoisuus kuitenkin löytyy latauskotelosta, joka tuhoaa UV-valon avulla 99,9 prosenttia kuulokkeiden allergiaystävällisissä silikoniosissa mahdollisesti lymyävistä bakteereista.

Viiden minuutin latauksella kotelossa luvataan tarjoavan jopa tunti kuunteluaikaa. Täyteen ladattuna kuulokkeiden käyttöaika on kuusi tuntia, ja latauskotelon kanssa kuuntelua riittää yhteensä 18 tunniksi.
Päivän diili
Tarjous löytyy Powerilta ja Telialta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto