AfterDawn: IT-alan uutiset

Creative julkaisi pienikokoisen Sound Blaster PLAY! 4 -USB-DAC-vahvistimen - vähentää taustamelua ja parantaa puheviestintää

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.2.2021 15:21

Creative julkaisi pienikokoisen Sound Blaster PLAY! 4 -USB-DAC-vahvistimen - vähentää taustamelua ja parantaa puheviestintää

Creative julkaisi uuden Sound Blaster PLAY! 4 -USB-DAC-vahvistimen Windows-tietokoneille ja muille laitteille. Tämä pienikokoinen laite sisältää melunvaimennuksen ja muita viestintäominaisuuksia.
Sound Blaster PLAY! 4 sisältää uuden VoiceDetect -ominaisuuden, joka tunnistaa kun käyttäjä puhuu. Puhuessa mikrofoni kytkeytyy automaattisesti päälle ja mykistys kytkeytyy päälle, kun käyttäjä ei puhu.

Laite osaa älykkäästi vähentää taustamelua kaksisuuntaisen melunvaimennusominaisuuden avulla. NoiseClean-in ja NoiseClean-out vähentää samalla puhelun molempien osapuolten ei-toivottua taustamelua, jolloin kaikissa keskusteluissa kuuluvat vain käyttäjien äänet. NoiseClean-ominaisuudet toimivat parhaiten staattiselle taustaäänelle, kuten tuulettimille ja imurille.

Nämä ominaisuudet toimivat vain Windows-koneilla, sillä avuksi tarvitsee uuden Creative-sovelluksen. Sound Blaster PLAY! 4 on kuitenkin yhteensopiva myös muun muassa Mac, PS5, PS4 ja Nintendo Switchin kanssa.

Pikkuruisesta koostaan huolimatta Sound Blaster PLAY! 4 tuo ääneen Sound Blaster
-tuotteille tunnusomaista potkua. 24-bittinen 192 kHz:n ääni ja 110 dB:n signaali-kohinasuhde
päivittävät äänen kertaheitolla selkeämmäksi ja runsaammaksi kuin mihin useimpien laitteiden vakioääni venyy. Käyttäjät voivat myös parantaa musiikin, elokuvien ja pelien äänenlaatua vielä entisestään taajuuskorjaimen Bass Boost- ja Dynamic EQ
-tehosteilla.

Pienikokoinen Sound Blaster PLAY! 4 sisältää usb-c liitännän ja kaksi painiketta

Sound Blaster PLAY! 4 sisältää USB-C -liitännän, jolla se yhdistetään tietokoneeseen. Kuulokkeet tai kuulokemikrofonit yhdistetään 3.5 mm:n liitännän avulla. Lisäksi laitteessa on mikrofonin mykistyspainike ja taajuuskorjainpainike.

Tuotteen suositushinta on 29,99 euroa. Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto