AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Sonyn laadukkaat täysin langattomat WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet nyt 111 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 8.2.2021 13:54

Päivän diili: Sonyn laadukkaat täysin langattomat WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet nyt 111 euroa Sonyn täysin langattomat WF-1000XM3 -nappikuulokkeet ovat nyt hyvässä alennuksessa. Näissä kuulokkeissa on vastamelutoiminto, jota pidetään markkinoiden parhaimpana sellaisena.
Sony WF-1000XM3 -vastamelukuulokkeet maksavat nyt 111 euroa, kun viime aikoina hinta on ollut 149 - 169 euroa. Tämä on myös alin hinta, jolla kuulokkeita on myyty.

Vuoden 2019 aikana julkistetut kuulokkeet tarjoavat 6 tunnin akunkeston melunvaimennusta käytettäessä. Latauskotelo mahdollistaa kolme latauskertaa. 10 minuuttia latausta kotelossa antaa 90 minuuttia kuunteluaikaa.

Melunvaimennuksesta vastaa QN1e HD-melunvaimennusprosessori ja laadukasta ääntä puolestaan tuottavat 6 mm:n elementit. Kuulokkeissa on kosketuspaneelit, joiden avulla onnistuu kappaleiden vaihtaminen, toisto ja pysäytys. Kommunikointia varten äänen hetkellinen hiljentäminen onnistuu kun sormen asettaa vasemman kuulokkeen kosketuspaneelin päälle.
Päivän diili
Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta. Myös Gigantti aloittaa myynnin tällä hinnalla ti 9.2 klo 10.00 alkaen.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto