AfterDawn: IT-alan uutiset

Torille! Elon Musk kehui Daruden Sandstormia

Kirjoittaja AfterDawn @ 4.2.2021 12:29 Kommentteja (4)

Torille! Elon Musk kehui Daruden Sandstormia

Jos Elon Musk saa twiiteillään heiluteltua pörssikursseja ja kryptovaluuttojen arvoja, mitenhän käy musiikkilistojen kanssa.
Nyt asiaa voidaan tutkia, sillä maailman rikkain mies, jolla on Twitterissä 45 miljoonaa seuraajaa, kehui suomalaisen Daruden Sandstorm -kappaletta "mestariteokseksi".Ja jotta tilastot kaunistuisivat, alla Sandstormin virallinen musavideo:AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

14.2.2021 20:05

OMPA VITTU UUTINEN!!!
Herramme Elon Musk on tehnyt twiitin, paino seis tämä on etusivun arvoinen juttu

24.2.2021 20:50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti greedyjama:
OMPA VITTU UUTINEN!!!
Herramme Elon Musk on tehnyt twiitin, paino seis tämä on etusivun arvoinen juttu
Onneksi sinä postasit tärkeän ja fiksun tekstin.....

34.2.2021 23:09

"Kirjoittaja AfterDawn"

Kilpajuoksu pohjalle on alkanut?

45.2.2021 17:21

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kolmis:
"Kirjoittaja AfterDawn"

Kilpajuoksu pohjalle on alkanut?
Kenties tuo laatikon teksti jotenkin avaa asiaa:

AFTERDAWNIN NOPEAT

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Petteri Pyyny (pyyny@twitter)
Webmaster
http://AfterDawn.com/

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto