AfterDawn: IT-alan uutiset

Google sulkee Stadian pelistudiot - Stadian pelien kehitys keskittyy jatkossa ulkopuolisille toimijoille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 2.2.2021 16:14

Google sulkee Stadian pelistudiot - Stadian pelien kehitys keskittyy jatkossa ulkopuolisille toimijoille

Googlen Stadia-pilvipelipalvelu kokee muutoksen. Google sulkee Stadian pelikehitysosaston ja pelien kehitys keskittyy jatkossa ulkopuolisille toimijoille. Tämän myötä osastoa johtanut Jade Raymond jättää yhtiön. Asiasta kerrottiin Googlen blogikirjoituksessa.
Syy pelikehitysosaston lopettamiselle löytyy lähinnä rahasta. Laadukkaiden pelien kehitys vie paljon aikaa ja rahaa. Osastoon kuuluu kaksi studiota. Googlen mukaan suurin osa näistä työntekijöistä siirtyy muihin hommiin.

Pelien kehityksen sijaan Google siis keskittyy itse Stadia-alustaan ja sen teknologian kehittämiseen.

Google kertoo, että nykyiset ja tulevat Stadia-pelaajat voivat jatkaa pelaamista entiseen tapaan ja uusia julkaisuja on luvassa ulkopuolisilta tekijöiltä. Googlelta luvataan, että se on sitoutunut kehittämään Stadiaa ja pilvipelaamista myös tulevaisuudessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto