AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin uutuudesta tuli palvelun suosituin sarja ikinä

Kirjoittaja AfterDawn @ 29.1.2021 18:13

Netflixin uutuudesta tuli palvelun suosituin sarja ikinä

Netflix paljastaa aina toisinaan palvelunsa katsojamääriä, vaikka ei kerrokaan niistä täysin avoimesti.
Nyt yhtiö on kuitenkin kertonut, että sen uutuusdraama Bridgeton on noussut palvelun kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi. Sarjan ensimmäistä kautta katsottiin 82 miljoonassa kotitaloudessa. Aiempaa ennätystä piti hallussaan Witcher - Noituri, jota on katsottu 76 miljoonalla Netflix-tilillä.

Netflix on myös vahvistanut sarjan toisen tuotantokauden tilauksen, joten Bridgetonin faneille on tulossa lisää katseltavaa viimeistään ensi vuonna.

Alla vielä sarjan virallinen traileri, jos se on jostain syystä mennyt ohi silmien:AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat Netflix
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto