AfterDawn: IT-alan uutiset

Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittivat yhteistyön

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.1.2021 13:22 Kommentteja (1)

Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittivat yhteistyön Älypuhelimista ja muista kodin älylaitteista tunnettu elektroniikkajätti Xiaomi ja Suomen Palloliitto aloittavat yhteistyön. Xiaomin kerrotaan olevan Palloliiton yksi merkittävimmistä yhteistyökumppaneista.
Xiaomi toimii alle 12-vuotiaiden junioreiden peleissä Vihreän kortin yhteistyökumppanina, ja näin yhteistyö jalkautuu maajoukkueiden otteluiden lisäksi näkyvästi ruohonjuuritasolle. Reilua peliä heijastavaa vihreää korttia on jaettu jo 90-luvun puolivälistä lähtien.

Xiaomi on kasvanut viime vuosina erittäin nopeasti ja yhtiöstä tuli juuri maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Suomalainen jalkapallo, erityisesti miesten maajoukkue Huuhkajat ja naisten maajoukkue Helmarit, on ollut myös kovassa nosteessa.

"Xiaomin keskeisenä ajatuksena on kehittää innovatiivisia tuotteita, joiden avulla kaikki pääsevät nauttimaan laadukkaammasta elämästä teknologian parissa. Palloliitto puolestaan haluaa tarjota jalkapalloa ja yhteisiä elämyksiä koko ajan kasvavalle harrastaja- ja kannattajajoukolle. Meillä on paljon saavutettavaa yhdessä", Xiaomin Suomen markkinointipäällikkö Maria Mankinen sanoo.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Xiaomi jalkapallo
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

127.1.2021 16:48

Suomen palloliitto myyty kiinalle..


Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto