AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaikki helmikuun uudet Netflix-elokuvat: interaktiivinen Bear Grylls, dokkari tankotanssijoista,...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 26.1.2021 18:26

Kaikki helmikuun uudet Netflix-elokuvat: interaktiivinen Bear Grylls, dokkari tankotanssijoista,...

Vuoden alku on ollut tuottoisa Netflixille, jonka tulee taistella nykyisin entistä hanakammin suoratoistoasiakkaista. Tammikuun vahva elokuvatarjonta vaikuttaa jatkuvan myös helmikuulle, sillä uusia nimikkeitä on tulossa pitkälti yli 20.
Kansainvälisen tuotannon osalta uutuuksia on valtavasti. Niihin lukeutuu puolalainen synkkä teinikomedia All My Friends Are Dead, espanjalainen toimintaseikkailu Black Beach, tositapahtumiin perustuvasta 50-luvun rakkaustarinasta kertova italialainen The Last Paradiso, taiwanilainen nyyhkytarina kuolleen isän taakse jättämästä perheestä Little Big Women sekä korealainen scifi-elokuva Space Sweepers.

Tämän lisäksi tulossa on kiinalainen fantasiaelokuva The Yin-Yang Master: Dream Of Eternity, huumekauppiaista kertova ranskalaiskomedia The Misadventures of Hedi and Cokeman, romanttinen indonesialaiselokuva järjestetyn avioliiton ongelmista Layla Majnun, ruotsalainen psykologinen trilleri Red Dot, puolalainen romkom Squared Love ja espanjalainen animaatio Xico's Journey.

Ruotsalaistrilleri Red Dotissa telttailijoita väijyy metsästäjä.


Mutta ei tässä vielä kaikki, loppukuusta saamme vielä lisää: taiwanilainen komedia Classmates Minus, brasilialaisdokkari legendaarisesta jalkapallo tähdestä Pelé, indonesialainen romanttinen draama Geez & Ann, belgialaisanimaatio Bigfoot Family, teiniromanttinen italialaiselokuva Caught by a Wave sekä enspanjalainen romkom Crazy About Her.

Toki tulossa on myös elokuvia Yhdysvalloista. Näitä ovat indie-draama Malcolm & Marie, dokumenttielokuva tankotanssijoista Strip Down, Rise Up, kirjaan perustuva teiniromsku To All The Boys: Always And Forever sekä mm. Rosamund Pikesin ja Peter Dinklagen tähdittämä koominen trilleri I Care A Lot,

Myös Bear Grylls palaa Netflixiin uudella interaktiivisella seikkailulla Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie, jossa tällä kertaa eläimet laittavat suosikkiselviytyjän tiukkoihin paikkoihin.

Tulossa on lisäksi kaksi stand-up-spesiaalia: Brian Reganin uusi On the Rocks sekä espanjalaiskoomikko Dani Roviran Hate.

Kaikki Netflix-elokuvat helmikuussa julkaisujärjestyksessä:

Helmikuun 3.
All My Friends Are Dead
Black Beach

Helmikuun 5.
The Last Paradiso
Little Big Women
Malcolm & Marie
Space Sweepers
Strip Down, Rise Up
The Yin-Yang Master: Dream Of EternityHelmikuun 10.
The Misadventures of Hedi and Cokeman

Helmikuun 11.
Layla Majnun
Red Dot
Squared Love

Helmikuun 12.
Hate by Dani Rovira
To All The Boys: Always And Forever
Xico's Journey

Helmikuun 15.
Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie

Helmikuun 19.
I Care A Lot

Helmikuun 20.
Classmates Minus

Helmikuun 23.
Brian Regan: On the Rocks
Pelé

Helmikuun 25.
Geez & Ann

Helmikuun 26.
Bigfoot Family
Caught by a Wave
Crazy About Her

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto