AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft meinasi nostaa Xbox Liven hintaa, mutta perui puheensa hetkeä myöhemmin

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.1.2021 13:55

Microsoft meinasi nostaa Xbox Liven hintaa, mutta perui puheensa hetkeä myöhemmin

Microsoft meinasi nostaa Xbox Live Gold -tilauksen hintaa yhden kuukauden ja kolmen kuukauden vaihtoehtojen osalta, mutta toisin kävi.
Saadun palautteen perusteella ohjelmistojätti perui puheensa hintojen nostamisesta vain hetkeä myöhemmin, joten nykyiset hinnat pysyvät siis ennallaan. Asiasta kerrottiin päivitetyssä blogikirjoituksessa.

Samalla Microsoft kertoi, että Fortniten kaltaisten ilmaispelien pelaamisesta tulee oikeasti ilmaista, sillä tällaiset pelit eivät enää tarvitse Xbox Live Gold -tilausta. Uusi ilmaispelimalli yritetään saada valmiiksi seuraavien kuukausien aikana.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto