AfterDawn: IT-alan uutiset

DuckDuckGo ylsi uuteen ennätykseen: yli 100 miljoonaa hakua päivässä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.1.2021 12:09

DuckDuckGo ylsi uuteen ennätykseen: yli 100 miljoonaa hakua päivässä Käyttäjän yksityisyyteen panostavalla DuckDuckGo -hakukoneella on tehty uusi ennätys, sillä hakukoneella tehtiin ensimmäisen kerran yli 100 miljoonaa hakua yhden päivän aikana. Vuonna 2008 perustetun hakukoneen kasvu on ollut hyvää viime aikoina, sillä vuoden 2019 syksyllä hakuja tehtiin noin 40 miljoonaa päivässä.
Uusi ennätys saavutettiin 11. tammikuuta. Tammikuun 2021 keskiarvo jää kuitenkin noin 90 miljoonaan hakuun. DuckDuckGon kasvu ei rajoitu vain selaimen hakuun, vaan myös mobiilisovellus on suositumpi kuin koskaan aiemmin.

DuckDuckGo saavutti yli 100 miljoonan haun rajan 11. tammikuuta

DuckDuckGon uusi ennätys tehtiin 11. tammikuuta.
Suomessa ylivoimaisesti suosituin hakukone on kuitenkin edelleen Google yli 95 prosentin osuudella. Statcounter.com -sivuston mukaan DuckDuckGon osuus on vain 0.66%, jolla se sijoittuu vasta neljänneksi.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto