AfterDawn: IT-alan uutiset

LG ja Google tuovat Stadia-pelipalvelun LG:n älytelevisioihin vuoden 2021 aikana

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 12.1.2021 16:28

LG ja Google tuovat Stadia-pelipalvelun LG:n älytelevisioihin vuoden 2021 aikana Googlen Stadia-pilvipelipalvelu on tulossa LG:n uusimpiin webOS-älytelevisioihin. LG:n suunnitelmissa on julkaista palvelu vuoden 2021 toisen puoliskon aikana, jolloin se tulee ladattavaksi LG Content Storeen maihin, joissa Stadia on saatavilla.
"Stadia-tuen tuominen LG:n televisioihin on osa sitoutumustamme asiakkaillemme, joille pelaaminen on entistä tärkeämpi ominaisuus televisiossa. Stadia muuttaa ihmisten tapaa päästä viihtymään lempipeliensä seurassa, ja webOS-yhteensopivuuden ansiosta tarjoamme palvelun ensimmäisten joukossa", sanoo Lee Sang-woo, LG Electronics Home Entertainment Companyn sisältöpalveluiden johtaja.

Pelipalvelussa on jo saatavilla yli 130 peliä, ja pelejä lisätään palveluun jatkuvasti. Pelejä voi ostaa joko yksittäin tai osana Stadia Pro -jäsenyyttä, johon sisältyy eksklusiivisia tarjouksia sekä toisto jopa 4K-tarkkuudella. Pelaamiseen vaaditaan vain Stadia-ohjain.

Aluksi Stadia-palvelu tulee saataville ainoastaan webOS 6.0 -versiota käyttäviin LG:n älytelevisioihin. LG kertoo, että webOS 5.0 -versiota käyttävät televisiot saavat tuen Stadialle myöhemmin tänä vuonna.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto