AfterDawn: IT-alan uutiset

Panasonic esitteli uuden pelaajille suunnatun OLED-television

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 8.1.2021 19:58

Panasonic esitteli uuden pelaajille suunnatun OLED-television

Japanilaisyhtiö Panasonic on vuosikausia tuottanut laadukkaita televisiota, mutta viime vuosina se on jäänyt mm. Samsungin, LG:n ja Sonyn varjoon. Yhtiö on kuitenkin edelleen mukana bisneksessä, vaikka se on huippuvuosistaan kaukana myyyntiluvuissa.
Nyt uusin tuotos Panasonicilta pyrkii käymään pelaajien kukkaroilla, sillä uusi JZ2000-malli tarjoaa erityisesti ominaisuuksia esimerkiksi uusien konsolien omistajille. Televisio tukee HDMI 2.1 -liitännän myötä nopeaa virkistystaajuutta (HFR) sekä vaihtelevaa virkistystaajuutta (VRR) sekä erittäin nopeaa vasteaikaa pelimoodissa.

Televisio sisältää nk. 360° Soundscape Pro -äänentoiston, joka tukee Dolby Atmosta ja HDR-tuki tarjotaan puolestaan Dolby Visionille, HLG:lle, HDR10:lle sekä uudelle HDR10+ Adaptivelle. Resoluutio on odotetusti 4K UHD, mutta valitettavasti tässä vaiheessa vielä ei ole tarjolla kaikkia speksejä.

Kuvanlaadusta huolehtii OLED-paneelin lisäksi HCX Pro AI -prosessori sekä Dolby Vision IQ, joka pystyy muokkaamaan kuvaa tilanteen mukaan.
Televisiosta on tulossa kaksi mallia, 55-tuumainen TX-55JZ2000B ja 65-tuumainen TX-65JZ2000B, joiden hinta- ja saatavuustiedot paljastuvat myöhemmin.

Lisätietoja malleista löytyy täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto