AfterDawn: IT-alan uutiset

Chromeen tulossa muutos, joka lupaa lopettaa jumittelun

Kirjoittaja AfterDawn @ 29.12.2020 10:46

Chromeen tulossa muutos, joka lupaa lopettaa jumittelun Googlen Chrome on maailman suosituin selain. Se nousi aikanaan valtaisaan suosioonsa pitkälti keveytensä ansiosta, silloisiin kilpailijoihinsa verrattuna. Sittemmin valitettavasti Chromesta on tullut kenties pahimpia muistisyöppöjä, joita tietokoneessa on asennettuna.
Nyt Chromen esiversioon on tulossa uusi tapa käsitellä jumittuneita taustaprosesseja. TerminateProcess -toiminnon pitäisi auttaa etenkin tilanteissa, joissa Chrome pyörii Windows -alustalla ja selaimessa on auki kymmeniä, jopa satoja välilehtiä ja jotkut niistä aiheuttavat selaimen - ja siten koko tietokoneen - jumimista.

Muokatusta tavasta käsitellä jumiin menneitä prosesseja kerrottiin Chromiumin kehityssivuilla.Vielä ei ole tiedossa milloin uusittu kaatuneiden taustaprosessien käsittely tulee mukaan myös varsinaiseen, yleisesti käytössä olevaan Chrome-selaimeen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto