AfterDawn: IT-alan uutiset

Yle Areenassa tehtiin ennätys: yli miljardi käynnistystä tänä vuonna

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.12.2020 11:46

Yle Areenassa tehtiin ennätys: yli miljardi käynnistystä tänä vuonna

Yle kertoo Areenan rikkoneen miljardin käynnistyksen rajan 17.12.2020. Luku on suurin vuosittainen käynnistysten määrä koko Yle Areenan historiassa ja se ehtii vielä kasvaa parin viikon ajan. Yle Areena on myös Suomen suosituin suoratoistopalvelu.
"Hurja lukema! Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät sisältöjemme parissa. Tarjoamme ilon ja naurun lisäksi monenlaisia elämyksiä sekä tietoa ja ymmärrystä maailmasta. Yle Areena on auki yötä päivää, tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan sisältöjä jatkossakin", rohkaisee Yle Areenan päällikkö Tanja Iikkanen.

Yle Areenassa viimeisen viikon iso hitti on ollut Justimus esittää: Duo -sarjan toinen tuotantokausi, joka saavutti ensimmäisen viikonlopun aikana lähes kaksi miljoonaa käynnistystä. Tämä myös osaltaan rikkoo Areenan ennätyksiä.

Paljon katselukertoja ovat keränneet viime aikoina myöskin Luottomiehen Pelkoa ja intoa Itä-Suomessa -erikoisjakso, White Wall ja Tonttu Toljanteri.
Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto