AfterDawn: IT-alan uutiset

JUURI NYT: Googlen palvelut nurin, myös haku ja YouTube

Kirjoittaja AfterDawn @ 14.12.2020 13:58 Kommentteja (1)

JUURI NYT: Googlen palvelut nurin, myös haku ja YouTube Aivan hetki sitten kaikki Googlen palvelut kaatuivat globaalisti.
Raportit täyttivät yhtäkkiä sosiaalisen median, kun Googlen palvelut kaatuivat hetki sitten. Aivan kaikki Googlen tärkeimmät palvelut, kuten Gmail, YouTube, Googlen haku sekä Google Kuvat ovat kaatuneet.

Tilannetta voi tarkastella vaikkapa Down Detectorin sivuilta.

Päivitys klo 14.29: YouTube, haku ja muut palvelut palaavat hiljalleen toimintaan.

Alla kuvakaappaus Downdetectorin ilmoituksista etusivulla:Tältä näyttää YouTuben etusivu juuri nyt:

YouTube down
Ja tältä Googlen hakutulokset:

Google down


Tieto kulkee, että myös Gsuite-palvelut ovat nurin, eli myös Googlen yrityskäyttäjille tarkoitetut ratkaisut ovat kadoksissa tällä hetkellä.EDIT: 14.12.2020 klo 14:15: Google ei ole vielä itse vastannut mistä ongelmat johtuvat. Ongelmat Googlella alkoivat noin klo 13:40 Suomen aikaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

114.12.2020 22:49
rellupa
Inactive

Huomasin päivällä että play ei toiminut, liekkö siitä johtuvaa.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto