AfterDawn: IT-alan uutiset

Alien TV-sarja suunnitteilla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 13.12.2020 13:01 Kommentteja (1)

Alien TV-sarja suunnitteilla

Kaikkien rakastama eeppinen avaruushirviö Aluen tekee paluun, mutta tällä kertaa TV-sarjan muodossa. Asian paljasti Disney yhtiön virallisessa sijoittajapäivässä.
Disney sai itselleen kaiken muun lisäksi myös Alienin oikeudet, kun se taannoin osti itselleen Fox-yhtiön. Nyt Disney on Disney+:n valtavan suosion myötä puskemassa paukkuja hurjalla tahdilla omistamiensa legendaaristen hahmojen ja elokuvasarjojen kehittämiseen.

Tulevasta Alien-sarjasta ei vielä tiedetä juuri mitään, mutta ilmeisesti Fargon tekijänä tunnettu Noah Hawley on saanut Disneyn siunauksen projektin viemiseksi eteenpäin. Alkuperäisen Alien-leffan ohjaaja Ridley Scott on pyydetty mukaan sarjan tuottajaksi, mutta toistaiseksi ei ole vielä selvää, lähteekö Scott mukaan projektiin.

Alla vielä muistin virkistämiseksi aivan alkuperäisen, vuoden 1979 elokuvan traileri:

Edellinen Alien-maailman julkaisu oli vuoden 2017 Alien Covenant. Disney aikoo myös hemmotella Star Wars-faneja isolla kädellä ja kertoi jopa kymmenen uuden Star Wars -sarjan ja -elokuvan tulosta lähivuosina.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

113.12.2020 15:52

Ei Scottia enää mitään tekemään Alien Covenant -pökäleen jälkeen!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto