AfterDawn: IT-alan uutiset

Dplay uudelleenbrändätään discovery+ -palveluksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 3.12.2020 18:09

Dplay uudelleenbrändätään discovery+ -palveluksi

Discovery Inc ilmoitti lanseeraavansa discovery+ -palvelun maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että Dplay uudelleenbrändätään discovery+ -palveluksi tammikuussa 2021. Muutoksen myötä sisältö pysyy samana, mutta palveluun tuodaan myös uutta sisältöä.
"Pohjoismaissa muutos tarkoittaa Dplay-asiakkaille sitä, että heillä on käsissään uunituore brändi tammikuussa 2021. Tarjolla on kaikki sama sisältö kuin nyt ja lisäksi tuomme tulevaisuudessa palveluun entistä enemmän alkuperäissisältöä. Discovery+-palveluun lisätään myös vähitellen urheilusisältöämme", kertoo Discoveryn Pohjoismaiden toimintojen johtaja Nicklas Norrby.

Kansainvälisesti Discovery tuo palvelun vuoden 2021 aikana 25 eri markkinalle. Discovery+ tarjoaa valtavan ohjelmakirjaston ja kattavan urheilutarjonnan lisäksi eri markkinoilla myös omaa paikallista sisältöä. Vuoden 2021 aikana Yhdysvaltojen lisäksi palvelu tulee tarjolle muun muassa Pohjoismaissa, Italiassa, Alankomaissa ja Espanjassa. Discovery+ lanseeraa myös Latinalaisessa Amerikassa, muun muassa Brasiliassa. Uusi palvelu tulee myös osiin Aasian markkinoita.
Euroopassa discovery+ saa palveluunsa Eurosportin urheilutarjontaa. Palvelun kautta nähdään muun muassa tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn Grand Tour -kisat, moottoriurheilu, jalkapallo ja talviurheilu. Euroopassa discovery+ -palvelu toimii myös olympialaisten kotina Tokion kesäolympialaisista alkaen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto