AfterDawn: IT-alan uutiset

Upein virtapankki ikinä? Sony Walkmania mukaileva muoto

Kirjoittaja AfterDawn @ 28.11.2020 11:07

Upein virtapankki ikinä? Sony Walkmania mukaileva muoto Virtapankit ovat nykyisin arkipäivää, etenkin kun taas jonain päivänä koronapandemia hellittää ja matkustus eri muodoissaan alkaa jälleen yleistymään. Mutta valtaosa virtapankeista on kovin, kovin tylsiä mötiköitä.
Poikkeuksia onneksi löytyy, useitakin. Mutta nyt silmiimme osui tapaus, joka pisti hymyilyttämään todella leveästi. Hotline 16000 Power Bank lainaa vahvasti muotoilussaan 1980-luvun Sony Walkmanilta - jopa niin paljon, että virtapankissa on oikeasti liikkuvat liukusäätimet ja painikkeet - vaikka ne eivät sinänsä mitään teekään.

Hauskana lahjana tai muuten vain persoonallisena kapineena Hotline Power Bank on varmasti omiaan, vaikka pukinkonttiin. Eikä teknisissä spekseissäkään ole liikoja pihistelty: Virtapankissa on, nimensä mukaisesti, 16000 mAh virtaa, eli sillä lataa nykyaikaisen huippupuhelimen 3-4 krtaa täyteen.

Lisäksi virtapankki tulee sekä langallista pikalatausta QuickCharge 3.0) että langatonta 10W teholla tapahtuvaa latausta. Laitteella voi ladata kolmea laitetta yhtä aikaa.

Alla kuvia tuotteesta:Hotline Power Bank sivusta
Hotline Power Bank takaa
Hotline Power Bank edestä


Valitettavasti tuotetta myydään ainoastaan yrityksen omassa kaupassa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto