AfterDawn: IT-alan uutiset

Stadia julkaisi 4K-trailerin Cyberpunk 2077 -pelistä, ennakkotilaajille tarjolla ilmaisia Premiere-paketteja

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 28.11.2020 19:11

Stadia julkaisi 4K-trailerin Cyberpunk 2077 -pelistä, ennakkotilaajille tarjolla ilmaisia Premiere-paketteja

Googlen pilvipalvelu Stadia on julkaissut sen virallisella YouTube-kanavalla uuden trailerin, jossa esitellään Cyberpunk 2077 -peliä. Joulukuun 10. päivä palvelussa julkaistava peli on yksi viime vuosien odotetuimpia, ja pelipalvelussa siihen pääsee käsiksi 4K-grafiikoilla.
Tämä jo viime viikolla alunperin julkaistu traileri tarjoaa myös kattavan katsauksen pelin sisältöön ja kertoja selittää samalla avoimen maailman mahdollisuuksia, joskin spoilereilta ei täysin välty. Mikä parempaa, koko viisi minuuttia voidaan nauttia 4K-laadulla, joka vastaa siten Stadian tarjoamia maisemia.

Peli julkaistaan samana päivänä myös Windowsille sekä uusille ja edellisen sukupolven konsoleille. PC:llä ja uusilla konsoleilla tietysti päästään samankaltaisiin grafiikoihin kuin Stadiassa, mutta kaikilla ei ole saatavilla joko uutta konsolia tai tarpeeksi tehokasta PC:tä, joten Stadia tuo elämyksen muillekin.

Stadia on pyrkinyt pelin avulla kerryttämään käyttäjämääriään niin ahkerasti, että tarjoaa rajatun määrän ilmaisia Stadia Premiere Edition -paketteja pelin Stadian verkkokaupasta ennakkotilaaville. Paketti sisältää Chromecast Ultran sekä Stadia-ohjaimen. Paketteja on tarjolla "niin kauan kuin niitä riittää", eikä tietoa ole onko niitä vielä saatavilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto