AfterDawn: IT-alan uutiset

Myös Epic Games Storessa käynnistyi Black Friday - paljon pelejä alennuksessa 3. joulukuuta asti

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.11.2020 18:08

Myös Epic Games Storessa käynnistyi Black Friday - paljon pelejä alennuksessa 3. joulukuuta asti

Steamissä käynnistyi juuri syysale, jonka lisäksi palvelussa voi äänestää vuoden parhaimpia pelejä. Nyt myös Epic Games Storessa on alkanut oma Black Friday -kampanja, joten pelaajille löytyy paljon pelaamista edullisempaan hintaan.
Epic Games Storen tarjoukset ovat voimassa 26. marraskuuta - 3. joulukuuta saakka. Kaikki pelit löydät tältä pelikaupan sivulta.

Epic Gamesin alennettujen hintojen tarjontaan kuuluvat muun muassa nämä pelit: Watch Dogs: Legion (44,99 euroa), Borderlands 3 (19,79 euroa), Metro Exodus (15,99 euroa), Mafia II: Definitive Edition (14,99 euroa), Assassins Creed Odyssey (17,99 euroa) ja WRC 9 FIA World Rally Championship (37,49 euroa).

Tarjouksien lisäksi tuttuun tyyliin pelikaupasta löytyy joka viikko vaihtuva ilmaispeli, jonka saa pitää tarjouksen loputtuakin. Tällä kertaa luvassa on mudassa ajelua, kun käyttäjät pääsevät erilaisten ajoneuvojen rattiin. Ilmaiseksi saa siis MudRunner -pelin, jonka voi lunastaa itselleen 3. joulukuuta asti.
kuvakaappaus MudRunner pelin ajoneuvosta mudassa

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto