AfterDawn: IT-alan uutiset

Tällaisia ovat Nokian televisiot vuonna 2020

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 25.11.2020 16:31

Tässä ne nyt ovat: Uudet Nokian televisiot, myyntiin jo jouluksi Vanhempi polvi muistaa vielä sen, että Nokia oli aikoinaan myös televisiovalmistaja. Yhtiön televisioita löytyi suomalaisistakin kodeista vielä pitkälle 2000-luvulle tultaessa, vaikka Nokia luopuikin televisioiden valmistuksesta jo vuonna 1996.
Nyt Nokian televisiot tekevät kuitenkin paluun, kun Nokia on lisensoinut tuotemerkkinsä Itävallassa pääkonttoriaan pitävälle StreamViewille. StreamView on julkistanut nyt uudet Euroopan markkinoille tulossa olevat Nokia-brändätyt TV-mallit, joiden on tarkoitus tulla myyntiin jo ennen joulua 2020.

Nokia Smart TV 75 tuumainen


Televisioiden koot alkavat 32 tuumasta ja kalleimmassa mallissa kokoa onkin jo 75 tuuman verran. Käyttöjärjestelmänä kaikissa uusissa televisioissa on Googlen Android TV 9, joka tukee kaikkia tärkeimpiä suoratoistopalveluita, mm. Netflixiä, YouTubea ja Disney+:aa. Ainoastaan sarjan pienin, 32-tuumainen, on varustettu FullHD-tarkkuuden näyttöpaneelilla, kaikkien muiden mallien tukiessa suoraan 4K-tarkkuutta.Nokia Smart TV tekniset tiedot


  • Näytön koko: 32 / 43 / 50 / 55 / 58 / 65 / 75 tuumaa
  • Käyttöjärjestelmä: Android TV 9
  • HDMI: 4kpl HDMI-sisääntuloja (32-tuumaisessa 3kpl)
  • Tarkkuus: 4K UHD (paitsi 32", jossa FullHD)
  • Verkko: Ethernet-liitin, 2,4GHz / 5 GHz WiFi
  • Muuta: Sisäänrakennettu Chromecast, Bluetooth-kaukosäädin
  • Hinta: Alkaen 399 eurosta, kallein malli 1399 euroa


Netflix ja kumppanit Nokian televisiossa
Kuva Nokian käyttöliittymästä


Tuotteet löytyvät jo StreamViewin verkkokaupasta, jossa tuotteiden kerrotaan olevan tulossa myyntiin 1.12.2020.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto