AfterDawn: IT-alan uutiset

Black Fridayn aloitus aiheutti jälleen toimintahäiriöitä Gigantin nettikaupassa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.11.2020 12:18

Black Fridayn aloitus aiheutti jälleen toimintahäiriöitä Gigantin nettikaupassa

Black Friday -ostostapahtuma käynnistyi Suomessa jo nyt perjantaina eli viikkoa ennen itse varsinaista Musta Perjantai -päivää, jota vietetään siis 27.11. Etenkin Gigantti panostaa tämän vuoden tapahtumaan entistä enemmän, sillä tarjouksia on luvassa peräti 11 päivän ajan.
Alku ei kuitenkaan ollut tänäkään vuonna kovinkaan hyvä, sillä Gigantin nettikauppa kärsi toimintahäiriöistä, kun ensimmäiset Black Friday -tarjoukset tulivat myyntiin klo 10. Häiriöiden takia ostaminen ei onnistunut ja nettisivujen toiminta oli hidasta. Gigantti kertoi asiasta Facebook-sivuillaan.

Gigantin viesti facebookissa black fridayn aiheuttamista toimintahäiriöisä
Gigantin viesti häiriöistä Facebookissa
Myös viime vuonna Gigantilla oli ongelmia ruuhkien kanssa, jota tasoitettiin nettikaupassa Queue-it -jonotuspalvelun avulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto