Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu aloittaa joulukuussa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 31.10.2020 12:34

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu aloittaa joulukuussa Elisa ja suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) kertoivat aiemmin tänä vuonna yhdistävänsä Elisa Viihteen Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -paketin sisällöt. Asiakkailla on ollut pääsy molempiin palveluihin 30. kesäkuuta alkaen, mutta nyt Elisa on tiedottanut palveluiden yhdistyvän yhdeksi 3. joulukuuta alkaen.
"Tämä yhteistyö vie suoratoiston Suomessa aivan uudelle tasolle. Näemme Suomessa merkittävää kasvupotentiaalia ja aiomme jatkaa investointeja Suomen markkinoiden sisältöön. Elisa Viihde Viaplayn tuominen suomalaisille katsojille yhdessä Elisan kanssa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme entistä nopeammin", toteaa Kim Poder, NENT Group:n Chief Commercial Officer.

Elisa Viihde Viaplay tulee käyttöön 12,99 euron kuukausihintaan ja ensimmäisen kuukauden voi kokeilla puoleen hintaan. Yhdistynyt palvelu tarjoaa Elisa Viihteen alkuperäissarjat ja laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia, sekä Viaplayn johtavan pohjoismaisen draamasisällön, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia."Alkuperäissarjamme ovat Elisa Viihde Aition suosituinta sisältöä, ja Elisa Viihde Viaplayn ansiosta ne löytävät jatkossa yhä uusia yleisöjä. Esimerkiksi suosikkisarja Kaikki syntien toinen tuotantokausi julkaistiin juuri, ja se on saanut heti huikean suosion. Jatkamme vahvaa panostustamme laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon ja elokuviin. Sen lisäksi on hienoa voida tarjota asiakkaillemme pian myös Viaplayn johtava pohjoismainen draamasisältö, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia. Kaikki sisällöt löytyvät pian helposti yhdestä paikasta", kertoo sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela Elisalta.

Lisäksi saataville tulee Elisa Viihde Viaplay Total -paketti, johon kuuluu muun sisällön lisäksi Viaplay Sport -sisältö 34,99 euron kuukausihintaan. Total-paketin urheilusisältöön kuuluvat mm. Englannin Valioliiga, Bundesliiga, NHL ja KHL.

Ennen 3.12.2020 tapahtuvaa yhdistymistä Aition ja Viaplayn sisältöä voi katsoa niiden nykyisissä sovelluksissa ja 3.12.2020 jälkeen sisältöä voi katsoa osoitteessa elisaviihdeviaplay.fi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto