AfterDawn: IT-alan uutiset

Amazon.se -verkkokauppa nyt avattu Ruotsissa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 28.10.2020 11:54

Amazon.se -verkkokauppa nyt avattu Ruotsissa

Odotettu ja tiedossa ollut Amazon-verkkokaupan saapuminen Ruotsiin on nyt tapahtunut virallisesti osoitteessa Amazon.se.
Asiakkaat ympäri Ruotsin voivat nyt tehdä ostoksia yli 150 miljoonan tuotteen valikoimasta, jonka lisäksi yli 229 kruunun (noin 22 euroa) hinnan ylittävät ostokset saavat ilmaisen toimituksen. Amazon.se sisältää yli 30 tuotekategoriaa, kuten kirjat, kulutuselektroniikka, urheilu, ulkoilu, työkalut, kodin tarvikkeet ja lelut. Valikoimaan kuuluvat tuhansien eurooppalaisten ja paikallisten ruotsalaisten yritysten tuotteet.

Amazonin tiedotteen mukaan tämä on kuitenkin vasta alku ja verkkokauppajätti haluaa voittaa ruotsalaisten luottamuksen kasvattamalla valikoimaa sekä tarjoamalla alhaisia hintoja ja luotettavaa palvelua. Lisäksi Amazon kehuu Ruotsin verkkokaupan olevan oiva mahdollisuus ruotsalaisille yrityksille kasvattaa myyntiä.
Ruotsin verkkokaupasta ilmeisesti voi joitakin tuotteita tilata myös Suomeen, mutta tämä tuntuu riippuvan paljon tuotteesta. Verkkokaupan kieltä ei ilmeisesti toistaiseksi voi vaihtaa esimerkiksi englanninkieliseksi kuten Saksan Amazon.de-verkkokaupan kohdalla voi.

Amazon se verkkokaupan tervetulosivu

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto