AfterDawn: IT-alan uutiset

PointerPointer osoittaa sormella hiiren osoitintasi

Kirjoittaja AfterDawn @ 23.10.2020 12:05

Viikon täydellisen turha ja vanha (mutta hauska) linkki: Sivusto, joka osoittaa osoitintasi

Alkuperäisen AfterDawnin Nopeat -idean hengessä päätimme jakaa täydellisen työtehon tappavan linkin.
PointerPointer on sivusto, joka tekee täsmälleen sen, mitä nimikin sanoo sen tekevän. Eli kun viet hiiren osoittimen mihin tahansa kyseisen sivuston kohtaan ja pidät sen hetken paikoillaan, palvelu lataa netistä kuvan, joka osoittaa sormella hiiren osoitintasi.

Palvelu on jo lähes eläkeiässä (perustamisvuosi 2013), mutta jaksaa hymyilyttää edelleen. Sivuston takaa löytyy hollantilainen Moniker, joka on erikoistunut todella hämmentäviin projekteihin kautta historiansa.

Alla pari ruutukaappausta palvelusta, joka havainnollistaa ideaa hieman:Kuva PointerPointer-palvelusta

Kuva PointerPointer-palvelusta

Kuva PointerPointer-palvelusta

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto