AfterDawn: IT-alan uutiset

DJI julkisti 379 euron Pocket 2 -minikameran - vakaata 4K-videota taskukoossa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.10.2020 13:02

DJI julkisti 379 euron Pocket 2 -minikameran - vakaata 4K-videota taskukoossa DJI on julkaissut suositulle Osmo Pocket -minikameralle seuraajan. Uusi Pocket 2 -minikamera on edeltäjään nähden lähes samankokoinen, mutta sisältää paremman sensorin ja muita uusia ominaisuuksia.
DJI Pocket 2:n mitat ovat 124.7 x 38.1 x 30 mm ja se painaa vain 117 grammaa. Sisälle on laitettu 875 mAh akku, jonka luvataan tarjoavan jopa 140 minuuttia yhtäjaksoista kuvausta.

Valokuvia voidaan ottaa joko 16 tai 64 megapikselin koossa. Videokuvan enimmäistarkkuus on 60 kuvaa sekunnissa 4K-laadulla. Videoiden värimaailmaa voi kohentaa HDR-väriasetuksella. Full HD-videota kuvatessa onnistuu häviötön nelinkertainen zoomaus.

Pocket 2 hyödyntää kolmiakselista gimbaalia tasaisen ja vakaan videon kuvaamiseen. Kameran entistä suuremman 1/1,7 tuuman kuvakennon ja f/1.8-aukon ansiosta kuvista ja videoista tulee tarkkoja ja kirkkaita.
Uusi minikamera sisältää ActiveTrack 3.0 -tarkennus- ja kohteenseurantajärjestelmän, joka auttaa liikkuvan kohteen kuvaamisessa. Laitteessa on 4 mikrofonia, joilla onnistuu esimerkiksi kuvattavan kohteen äänenseuranta SoundTrack -ominaisuuden muodossa.

Monipuolisten kuvaustoimintojen ansiosta Pocket 2 -kameralla onnistuu myös erilaisten hidastus- ja nopeutusvideoiden (Slow Motion, Timelapse, Hyperlapse, Motionlapse) kuvaaminen. Puhelimeen voi ladata DJI Mimo -sovelluksen, joka osaa esimerkiksi yhdistää erilaiset klipit tekoälyn avulla yhtenäiseksi videoksi.Kameraan voi kiinnittää myös erilaisia lisävarusteita modulaarisen rakenteen ansiosta. Varren pohjalevyn alta paljastuu liitäntä erilaisille laajennusosille, kuten kolmijalalle, jalustakiinnitykselle ja laajennusvarrelle. Muita lisäosia ovat esimerkiksi solakka latausrasia, langaton mikrofonipaketti, vesitiivis kuvauskotelo, hallintapyöröohjain, laajakuvalinssit ja laajennusosa älypuhelimelle.

Pocket 2 tripodin kanssa

DJI Pocket 2 -minikamera tulee myyntiin 379 euron kuluttajahintaan. Sen lisävarusteiden suositushinnat ovat 25 - 99 euroa.

Lisätietoa laitteesta saa täältä.

Pocket 2 kamera puhelimen kanssa

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto