AfterDawn: IT-alan uutiset

Neti entinen jätti, Yahoo Groups, suljetaan joulukuussa 2020

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 20.10.2020 14:34

Netin entinen jättiläinen suljetaan lopullisesti joulukuussa

Yksi netin historian sivuista sulkeutuu, kun Yahoo! sulkee keskustelualueensa, Yahoo! Groupsin joulukuussa 2020.
Palvelu oli yksi netin suosituimmista keskustelualueista: Yahoo Groupsilla oli vuonna 2010 115 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja palvelussa oli yli 10 miljoonaa eri ryhmää/keskustelualuetta.

Palvelun alasajo on alkanut jo vuonna 2019, sillä vuonna 2001 perustettu palvelu muutettiin read-only -tilaan jo helmikuussa 2019. Tuon jälkeen ryhmissä olevia viestejä pystyi vielä lukemaan vuoden 2019 loppuun asti. Tuon jälkeen myös luettavissa olevat viestit poistettiin ja ainoastaan ryhmien jäsenten väliset yksityisviestit olivat mahdollisia.

Ilmoitus Yahoo! Groupsin etusivulla


Nyt tuokin puoli palvelusta lopetetaan, 15.12.2020 ja sen jälkeen Yahoo! Groups lakkaa olemasta pysyvästi. Yahoo muistuttaa, että sen sähköpostipalvelu, Yahoo! Mail jatkaa toimintaansa tavalliseen tapaan. Syyksi päätökselle yhtiö kertoo palvelun käytön vähentymisen viime vuosina.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Yahoo
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto