AfterDawn: IT-alan uutiset

Telialta ja MTV:ltä uusi mainoksilla varustettu C More TV -tilausvaihtoehto - hinta vain 4,95 €/kk Telian liittymäasiakkaille

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 19.10.2020 12:01 Kommentteja (6)

Telialta ja MTV:ltä uusi mainoksilla varustettu C More TV -tilausvaihtoehto - hinta vain 4,95 €/kk Telian liittymäasiakkaille

Telia ja MTV tuovat suoratoistopalveluiden markkinoille uuden yhteistuotteen, C More TV:n, joka on hyvin edullinen.
Palvelu maksaa 4,95 euroa kuukaudessa. Tämä hinta on voimassa vain Telian liittymäasiakkaille (uusille tai nykyisille) ja lisäksi "C More TV:ssä mainoksia on hieman joidenkin kotimaisten ohjelmien yhteydessä", kerrotaan Telian tiedotteessa. Mainokset mahdollistavat edullisen hinnan.

Vastaavanlaista yhdistelmätuotetta ei Suomessa ole aiemmin nähty. Mainoksia luvataan olevan kuitenkin vähemmän kuin MTV:n ilmaisessa suoratoistopalvelussa MTV.fi ja mainokset voidaan sijoittaa sekä ohjelmien alkuun että väliin, kerrotaan puolestaan Ilta-Sanomien jutussa.

C More TV sisältää maksuttoman 3 kuukauden kokeilujakson Telian liittymäasiakkaille ja Telian 5G-liittymäasiakkaille on tarjolla jopa 12 kuukauden jakso maksutta. Mikäli asiakas peruu Telian liittymäasiakuuden, hinta on 9,95 euroa kuussa.
C More TV pitää sisällään kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan kattauksen kansainvälisiä ja kotimaisia suosikkielokuvia sekä lastenohjelmia. Lisää sisältöjä tulee joka viikko.

Telian mukaan yli puolet suomalaisista käyttävät maksullista videotilauspalvelua ja niiden käyttö on kasvanut nopeasti. Lisäksi Telian asiakaskyselyn mukaan suomalaiset ovat kiinnostuneet tilaamaan edullista viihdesisältöä liittymähankintojensa yhteydessä. Tähän tarpeeseen on nyt luotu uusi C More TV.

"TV-ohjelmien ja varsinkin suoratoistopalvelujen parissa vietetään entistä enemmän aikaa. Nyt kun MTV on osa Teliaa ja Teliasta on tullut yksi Pohjoismaiden suurimmista tv-yhtiöistä, pystymme tuomaan sisällöt ja liittymät tarjolle uudenlaisena kokonaisuutena. Asiakkaat saavat etuja, joita he ovat odottaneet, joista he hyötyvät ja joita vain mediatalon muskeleilla on mahdollista toteuttaa", sanoo Telian kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Kivelä.

Lisätietoa C More TV:stä ja edusta saa täältä.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

119.10.2020 22:31

"Telian mukaan yli puolet suomalaisista käyttävät maksullista videotilauspalvelua"

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suuri prosentti tuosta yli puolesta on esim. Netflix ja kuinka suuri C More tilaajia.

220.10.2020 06:39

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti daim0n:
"Telian mukaan yli puolet suomalaisista käyttävät maksullista videotilauspalvelua"

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka suuri prosentti tuosta yli puolesta on esim. Netflix ja kuinka suuri C More tilaajia.
... ja onko se laskettu tilausmäärissä vai oikeasti erillisten ihmisten mukaan.
Jos on laskettu vain tilausmäärissä eikä sillä montako yksittäistä eri käyttäjää on, niin henkilöt joilla on useampia maksullisia palveluita vääristävät tietoa varmasti. Varmasti on monia hyvätuloisia joilla voi olla useampi ellei kaikkikin maksu-tv palvelut tilattuna ja silloin yhdestä ihmisestä tulee äkkiä jopa 6 ihmistä vain tilausmääriin perustuvissa tilastoissa.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.10.2020 @ 06:40

320.10.2020 11:05
rellupa
Inactive

Tuossa ei siis vissiin ole urheilu mukana, eli ei kiitos, nuo sarjat ja elokuvat on nähty jo jonkun kerran.

420.10.2020 14:19

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rellupa:
Tuossa ei siis vissiin ole urheilu mukana, eli ei kiitos, nuo sarjat ja elokuvat on nähty jo jonkun kerran.
juu ei urheilua, c sport on urheilun kanava c-moren puolella...juu itse en pahemmin sarjoja seuraa ja nekin mitä seuraan löytyy netflix:stä, joten ei jatkoon ainakaan täältä suunnasta.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.10.2020 @ 14:19

Autopeli hullu ja pelannut jo -80 luvulta...eli vanha jäärä.

526.10.2020 09:56
spam
Vahvistamaton

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti DeNiWar:

... ja onko se laskettu tilausmäärissä vai oikeasti erillisten ihmisten mukaan.

Uutisessa aika selkeästi muotoiltu.
" yli puolet suomalaisista käyttävät maksullista videotilauspalvelua"


Taloudessa voi olla yksittäisellä tilauksella useitakäyttäjiä. Voi olla myös tilauksia joita ei käytetä lainkaan.

Eli jos jotain tolkkua väitteellä, niin kertoo käyttäjämääristä, se mikä vaikuttaa suuresti on se mitkä palvelut on laskettu mukaan, kuinka usein käyttää, kerranvuodessa, vai kuukausittain, ja ehkä jokin ikähaarukka.

Kuinka moni käyttäjä tietää käyttävänsä tai ei tiedä käyttävänsä, eli virhepaikkoja on.

626.10.2020 15:23

Aika paljon rajattu asiakkailta, jos vaaditaan jo Telian asiakkuus ensin ja sitten rajallinen C-more mainoksilla? Kaunako saat tällä 4,95 €/kk katsoa? Jos tuohon sisälryy F1 Formula ja Timantti Yleisurheilu kisat ilman mitään "piilo kutkentää", niin kanattaa harkita?

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto