Logitech julkisti 99 euron Z407 -pöytäkaiuttimet

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 16.10.2020 16:32

Logitech julkisti 99 euron Z407 -pöytäkaiuttimet Oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti uudet pöytäkaiuttimet, jotka täydentävät työ- tai peliympäristön äänentoiston. Logitech Z407 -kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla 99 euron suositushintaan.
Setti koostuu kahdesta kaiuttimesta sekä erillisestä bassokaiuttimesta. Kaiuttimet soivat hetkellisesti jopa 80 watin teholla. Ääntä voi toistaa tietokoneelta USB-liitännän ja 3.5 mm:n liitännän kautta. Lisäksi kaiuttimissa on Bluetooth 5.0 -yhteys, joten toistaminen onnistuu helposti esimerkiksi puhelimelta.

Z407 kaiuttimet pöydällä
Z407 kaiuttimien langaton säädin

Stereokaiuttimet voidaan asettaa pöydällä pysty- tai vaaka-asentoon, joten ne sopivat helposti vaikkapa tietokoneen näytön alapuolelle. Settiin kuuluu myös langaton säädin, joka helpottaa äänenvoimakkuuden säätämistä ja kappaleen vaihtamista jopa 20 metrin päästä.Lisätietoa kaiuttimista saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto