AfterDawn: IT-alan uutiset

HybridiTV-palvelut tuovat lisävihjeitä MTV3-kanavan Masked Singer Suomi -ohjelmaan

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 16.10.2020 17:44

HybridiTV-palvelut tuovat lisävihjeitä MTV3-kanavan Masked Singer Suomi -ohjelmaan

Masked Singer Suomi -ohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla lauantaina 17.10.2020. Digita tuo alkavalle kaudelle yhdessä MTV:n kanssa HybridiTV-palvelun, joka tarjoaa käyttäjälle muun muassa kauden aikana annettavat hahmovihjeet kootusti. Lisäksi palveluun voi kirjautua Facebook-tunnuksilla, jolloin käyttäjä saa lisävihjeitä. Lisäksi käyttäjä voi nähdä, ketkä Facebook-kavereista ovat aktiivisena seuraamassa ohjelmaa.
"Lisäksi aivan uutena ominaisuutena HybridiTV-katsojilla on etuoikeus lisävihjeisiin, joihin pääsee käsiksi kirjautumalla HybridiTV-palveluun Facebook-tunnuksilla. Kirjautumalla HybridiTV-palveluun katsoja näkee myös, ketkä Facebook-kavereista ovat aktiivisena seuraamassa ohjelmaa. Sosiaalisen median palvelun kytkeminen kiinteäksi osaksi HybridiTV-palvelua tekee television yhteisöllisyyden katsojalle näkyväksi", kertoo Digitan videojakeluliiketoiminnan johtaja Teppo Ahonen.
Masked Singer Suomi -ohjelman HybridiTV-palvelun tarjontaan pääsee käsiksi kaukosäätimen sinisen painikkeen avulla.

Tällä hetkellä HybridiTV-palveluiden piirissä on noin 600 000 päätelaitetta. Hybridipalvelut toimivat televisiossasi heti, kun älytelevisiosi on kytkettynä internettiin ja asetuksissa on sallittu HbbTV-ominaisuudet.

Lue myös: MTV3 HD näkyy 1.9. alkaen Digitan antenni-tv-verkossa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto