AfterDawn: IT-alan uutiset

Video: tältä näyttää PlayStation 5 sisältä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 7.10.2020 16:47

Video: tältä näyttää PlayStation 5 sisältä

Sony on paljastanut PlayStation 5 -pelikonsolista hiljalleen erilaisia tietoja ja hiljattain PS5:n hinta sekä julkaisuajankohta tulivat selville. Nyt Sony on julkaissut mielenkiintoisen videon, jonka myötä pääsee tutustumaan konsoliin sisältäpäin.
Seitsemän minuutin videolla PS5:n mekaanisen suunnitteluosaston johtaja Yasuhiro Ootori näyttää miten konsoli avataan ja mitä sen sisältä löytyy. Konsoli voidaan erillisen jalan avulla asettaa pystyyn sekä vaaka-asentoon. Myös tämän jalustan suunnittelu käydään videolla läpi.

Konsolin edessä on kaksi tuuletusaukkoa, kun taas konsolin takaosa on suunniteltu kokonaan ilman poistamiseen. Paneelien poistettua nähdään ensimmäisenä sisällä oleva 120 mm:n tuuletin, joka imee ilmaa molemmilta puolilta laitetta. Paneelien poistamisen jälkeen pääsee myös käsiksi M.2 -paikkaan.

Tämän jälkeen japaninkielisellä videolla käydään läpi, miten konsoli puretaan kokonaan osiksi ja esitellään sisälmyksiä sekä teknisiä tietoja tarkemmin. Englannin tekstitykset kannattaa laittaa videossa päälle, mikäli purkuvideon sisällössä haluaa pysyä paremmin mukana.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto