AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Apple iPad alle 300 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 7.10.2020 16:20

Päivän diili: Apple iPad alle 300 eurolla Applen tuotteita harvemmin tarjouksessa näkyy, mutta nyt irtoaisi edullisin Apple iPad alle 300 eurolla.
Kyseessä on vuoden 2019 syyskuussa julkistettu 7. sukupolven täyskokoinen 10-tuumainen Apple iPad 32 gigatavun tallennustilalla. Vielä syyskuun lopulla tablettia myytiin noin 350 euron hinnalla, joten hinta on tipahtanut noin 50 euroa alaspäin.

iPad toimitetaan uusimmalla iPadOS -käyttöjärjestelmällä ja laitteessa on käyttömuistia 3 gigatavun verran. Applen 7. sukupolven iPadien julkistuksen yhteydessä Suomen hinta oli kyseiselle mallille 399 euroa.

Tarjoukseen löydät täältä:

Apple iPad (7. sukupolvi), 32GB, WiFi, 299 euroa

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto