AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Steelseriesin huipputason kuulokemikrofoni puoleen hintaan, vain 70e!

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 5.10.2020 20:08 Kommentteja (2)

Päivän diili: Steelseriesin huipputason kuulokemikrofoni puoleen hintaan, vain 70e! Päivän diilinä tällä kertaa ruudulle lävähti SteelSeriesin huipputason kuulokemikrofoni, joka sopii sekä pelaajille että ikuiselta tuntuvaan koronavuoden etäpalaverirumbaan jumittuneille toimistotyöntekijöille.
SteelSeries Arctis Pro -kuulokemikrofoni on suunnattu etenkin pelaajille. Ja tavallisesti nämä langalliset kuulokkeet irtoavat noin 170 euron hintaan, mutta tarjouksessa ne lähtevät omaksi nyt 70 eurolla.

SteelSeries Arctis Pro


Arctis Pro -kuulokkeita on ylistetty useissa testeissä maasta taivaaseen. Mm. TechPowerUp antoi niille täydet viisi tähteä arvostelussaan, kehuen mm. kuulokkeiden loistavaa rakennetta, viiveetöntä mikrofonia ja erinomaista istuvuutta ja ergonomiaa.

Vastaavaan ylistykseen yhtyi myös Digital Trends omassa arvostelussaan, jossa siinäkin kuulokkeet saivat täydet viisi tähteä. Tässäkin kehuttiin äänenlaatua ja kuulokkeiden mukavuutta sekä muotoilun onnistumista.

Tarjouksen löydät täältä:

SteelSeries Arctis Pro, 70 euroa
Kuten aina, olemme löytäneet tarjouksen itse, emmekä täten tiedä kauanko tarjous on voimassa tai paljonko jälleenmyyjällä on tuotteen osalta varastosaldoa. Kannattaa siis toimia nopeasti, jos kiinnostaa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

15.10.2020 20:22

Ette vissiin käyny tuolla gigantin sivuilla asti katsomassa tarjousta, nimittäin siellä sitä tarjousta ei ole saatavilla.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.10.2020 @ 20:25

26.10.2020 10:23

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti koovokoo:
Ette vissiin käyny tuolla gigantin sivuilla asti katsomassa tarjousta, nimittäin siellä sitä tarjousta ei ole saatavilla.
Luonnollisesti tarkistimme, että diili on olemassa ja toimii. Mutta nämä nyt vain joskus katoavat kovin nopeasti.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto