AfterDawn: IT-alan uutiset

VR:n verkkokauppa luopui vihdoinkin Flashista

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 1.10.2020 10:45 Kommentteja (1)

VR:n verkkokauppa luopui vihdoinkin Flashista

Kotimainen VR on saanut jättiurakkansa päätökseen ja on saanut uusittua toisinaan jo lähes vitsiksi muodostuneen verkkokauppansa. Samalla yhtiö luopui Flashin käytöstä verkkokaupassaan, joten kännyköilläkin voi jatkossa tehdä mm. paikkavalinnat.
VR:n mukaan verkkokaupan ja taustajärjestelmien uudistus on aloitettu jo vuonna 2019 ja nyt alkaisi olemaan pitkälti valmista. Samalla sekä kaukojunien että lähijunien liput voi ostaa nyt samasta verkkokaupasta, samalla käyttäjäprofiililla. Molemmat lipputyypit tallettuvat nyt käyttäjän omaan käyttäjäprofiiliin, josta ne voi noutaa tarvittaessa.

Suurin kiukuttelun aihe vuosien ajan on ollut kuitenkin juurikin Flashin käyttö paikkoja valittaessa, joka on estänyt sekä mobiililaitteiden käytön että lukulaitteita käyttävien näkövammaisten palvelemisen.

VR:n mukaan uudistus on nyt lähes valmis: yritysasiakkaat ja yöjuna-asiakkaat ohjataan vielä toistaiseksi vanhaan verkkokauppaan, mutta muut asiakkaat voivat jo käyttää kaikessa asioinnissaan uutta verkkokauppaa.
Uusittu VR:n verkkopalvelu palvelee osoitteessa VR.fi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: VR Suomi Adobe Flash
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

11.10.2020 20:43

Jahaa, milloin taas saamme kuulla, että mikään ei toimi
sitäkään vähää kuin tähän asti??

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto