Googlelta älykaiutin musiikinkuuntelijoille: Nest Audio

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.9.2020 21:25

Googlelta älykaiutin musiikinkuuntelijoille: Nest Audio Google on esitellyt tänään uuden äänentoistolaitteen, nimeltään Nest Audio. Nestin älykotilaitteeksi luokiteltu älykaiutin on erityisesti suunnattu musiikin kuunteluun.
Laitteesta löytyy 19 millimetrin diskanttielementti sekä 75 millimetrin bassoelementti, ja kaiuttimia pystyy liittämään esimerkiksi Sonosin kauttimien tavoin yhteen ja eri huonekonfiguraatioihin.

Kyseessä ei ole perinteisen älykaiuttimen 360 asteen äänisädettä, vaan selkeästi suuntaa äänen yhteen kuuntelusuuntaan. Luonnollisesti se toimii kätevästi mm. YouTube Music -palvelun kanssa, jota demottiin Googlen tilaisuudessa musiikkijulkkiseten, kuten Selena Gomezin, toimesta.

Kaiutin saapuu myyntiin lokakuun 5. päivä 21 eri maassa, ja Yhdysvalloissa hintaa on 99 dollaria. Tietoa Suomen hinnoista tai saatavuudesta ei ole vielä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nest Audio
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto