AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony paljasti PlayStation 5:n julkaisuajankohdan – Näin paljon se maksaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 17.9.2020 06:06

Sony paljasti PlayStation 5:n julkaisuajankohdan – Näin paljon se maksaa

Konsolisota Sonyn ja Microsoftin välillä lähtee marraskuussa laukalle, sillä nyt myös Sony on ilmoittanut PlayStation 5:n julkaisuajankohdan sekä uuden sukupolven konsolin hinnan. Kilpailu joulumarkkinoilla tulee varmasti olemaan kova.
Sonyn PlayStation 5 tulee myyntiin valikoiduilla markkina-alueilla 12. marraskuuta, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Etelä-Koreassa ja Australiassa. Eurooppaan PlayStation 5 saapuu viikon jäljessä eli 19. marraskuuta. PlayStation 5:n suositushinta Suomessa tulee oleman 499 euroa.

Täysiverisen PlayStation 5:n lisäksi Sony julkaisee samaan aikaan kevennetyn version konsolista eli PlayStation 5 Digital Editionin. Hinta on 100 euroa alhaisempi eli 399 euroa. Tekniikaltaan se on vastaava kuin PlayStation 5, mutta siitä uupuu Ultra HD Blu-ray -levyasema, joten konsolilla ei voi toistaa lainkaan optisia medioita.

Useat kotimaiset verkkokaupat ovat lisänneet jo ennakkotilauksen mahdollisuuden Playstation 5 -konsolille:

Ennakkovaraa Playstation 5Microsoft julkaisee Xbox Series X- ja Xbox Series S -pelikonsolit pari päivää aiemmin eli 10. marraskuuta. Series X -konsolin euromääräinen hinta on 499 euroa ja S-mallin hinta on 299 euroa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto