TikTokia ei myydäkään? Neuvottelee sopimuksesta Yhdysvaltojen kanssa

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 10.9.2020 19:59 Kommentteja (1)

TikTokia ei myydäkään? Neuvottelee sopimuksesta Yhdysvaltojen kanssa TikTokin viimeaikainen taival on ollut melkoisen kivikkoinen erityisesti Yhdysvalloissa. Presidentti Trump ei pidä palvelua turvallisena, jonka johdosta se on määrätty pannaan.
Palvelulle annettiin hiljattain hieman armonaikaa sillä verukkeella, että palvelun Yhdysvaltojen toiminnalle löytyisi ostaja. Microsoft onkin ollut kiinnostunut some-palvelun liiketoimintojen ostamisesta.

TikTokin omistaja ByteDance ei kuitenkaan ole täysin hyväksynyt tätä toimenpidettä, vaan on ollut valmis mm. haastamaan Trumpin määrämän kiellon oikeudessa. Nyt yhtiöllä on
hieman erilainen ääni kellossa, sillä WSJ:n mukaan yhtiö keskustelee Yhdysvaltain hallinnon kanssa kaupan perumisesta. Raporttien mukaan ByteDancen uusi suunta johtuu Kiinan toimista, jotka ovat hankaloittaneet liiketoiminnan myyntiä.Käytännössä tämä onnistuu vain, jos TikTok onnistuu vakuuttamaan Trumpin hallinnon siitä, että palvelun käyttö on Yhdysvaltain kansalaisille turvallista eikä tietoja anneta Kiinan hallinnon käyttöön.

Vaikka TikTokilla on kanava auki valkoiseen taloon päin, niin tämä ei tietysti tarkoita, että Yhdysvallat hyväksyy sen ehdotuksen. Kevyet perustelut eivät varmasti riitä, sillä tiedossa on kuinka vaikea kiinalaisyritysten on pakoilla hallinnon vaatimusta informaation takaoville.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

112.9.2020 01:10

Olisiko kuparipannuja kenelläkään tarjota, tarjoaisin niistä sopivan hinnan?

Aiempi kommentti vastaa tähän.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13.9.2020 @ 02:48

For every spam post I have a this reply:
A great weather out there everywhere!
"A great weather out there!"

# go away
User-agent: *
Disallow: /

PORT STATE SERVICE
443/tcp filtered https:

Host wake up (0.000s latency).
rDNS

Administration interface:
Normal:http://192.XXX.XX.XXX:8080
Normal:http://10.8.0.1:8080
Secure:https://192.XXX.XX.XXX
Secure:https://10.8.0.1

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto