AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft vahvisti huhut – Xbox Series X:n hinta ja julkaisupäivä tiedossa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.9.2020 06:01

Microsoft vahvisti huhut – Xbox Series X:n hinta ja julkaisupäivä tiedossa

Microsoft on vahvistanut Windows Centralin vuotamat julkisutiedot Xbox Seriesistä. Pelikonsoli tulee maksamaan 499 dollaria ja se tulee saataville 10. marraskuuta. Samana päivänä myyntiin tulee myös edullisempi Xbox Series S.
Hätäisimmät pääsevät kuitenkin tilaamaan Xbox Series X -pelikonsolin itselleen jo 22. syyskuuta, jolloin ohjelmistojätti käynnistää konsolin ennakkotilauskampanjan. Ennakkotilaajat varmistavat sen, että he saavat konsolit ensimmäisten joukossa. Samalla Microsoft pystyy arvioimaan konsolin kysyntää.

Mikäli 499 dollarin hintalappu kuulostaa korkealta hinnalta yhdeksi kertasuoritteeksi, niin Microsoft tarjoaa uusia konsoleitaan myös Xbox All Access -myyntikanavan kautta. Xbox Series X ja Xbox Game Pass Ultimaten yhteispaketti maksaa 24 kuukaudeksi 34,99 dollaria. Xbox Series S -paketin kuukausimaksu on 24,99 dollaria. Microsoft laajentaa All Access -palvelua tänä vuonna ja se tulee Suomessa esimerkiksi Gigantin valikoimiin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto