AfterDawn: IT-alan uutiset

Xbox Series S paljastettu – Tältä maailman pienin Xbox näyttää

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.9.2020 17:58

Xbox Series S paljastettu – Tältä maailman pienin Xbox näyttää Microsoft on vahvistanut, että markkinoille on todella tulossa myyntiin myös uusi Xbox Series S -pelikonsoli. Ohjelmistojätti on aiemmin puhunut vain high-end-malli Xbox Series X:stä.
Edullisempi ja teknisesti hieman vaatimattomampi Xbox Series S tulee Windows Centralin mukaan myyntiin 10. marraskuuta eli samaan aikaan kuin Series X -malli. Microsoftin mukaan Series S tulee olemaan historian pienin Xbox. Hintaa sillä on vain 299 dollaria. Suorituskyvyn Microsoft lupaa kuitenkin olevan "seuraavan sukupolven tasoa".

Microsoft vahvisti myös, että Series X:n suositushinta tulee olemaan 499 dollaria. Sony ei ole vielä paljastanut PlayStation 5:n suositushintaa, mutta Bloombergin mukaan PS5:n kokoonpanokustannukset ovat 450 dollarin luokkaa. Raha on siis hankala tehdä uusilla konsoleilla, mikäli hinta taso asettuu alle 500 dollariin.

Muotoilullisesti uusi Xbox Series S muistuttaa hyvin paljon entisaikojen MP3-soittimia, kuten iPodia tai Zunea.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto