AfterDawn: IT-alan uutiset

Minecraft tulee vihdoin PlayStation VR:lle – Saatavilla ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.9.2020 18:46

Minecraft tulee vihdoin PlayStation VR:lle – Saatavilla ilmaiseksi

PlayStation VR:n omistajat ovat saaneet hyviä uutisia, sillä Microsoftin omistukseen kuuluva pelistudio Mojang on luvannut julkaista suositun pelinsä myös Sonyn PlayStation VR -laseille.
Mojangin mukaan PlayStation VR -yhteensopivuus tulee peliin ilmaisena päivityksenä syyskuun aikana, joten pelaajien ei tarvitse upottaa peliin ropoakaan enempää, mikäli he omistavat jo PSVR-lasit, PlayStation 4:n ja Minecraftin. Microsoft on tarjonnut Minecraftia useille eri VR-alustoille jo muutaman vuoden ajan, mutta PSVR-tuki on loistanut poissa olollaan tähän päivään asti.

PlayStation VR:llä pelattava Minecraft on täysiverinen peli, joten siitä ei ole poistettu mitään peruspeliin verrattuna. Pelissä liikutaan myös tuttuun tapaan DualShock 4 -ohjaimilla. Ympärilleen voi pälyillä päätä kääntämällä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto