AfterDawn: IT-alan uutiset

Tätä et osannut odottaa – Netflixiä voi katsoa nyt ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 1.9.2020 05:39 Kommentteja (2)

Tätä et osannut odottaa – Netflixiä voi katsoa nyt ilmaiseksi Netflix on levinnyt koteihin alhaisen hintansa ja kohtalaisen hyvän valikoimansa ansiosta, mutta maksukorttitietojen syöttäminen järjestelmään voi siitä huolimatta olla monelle liian korkea kynnys palvelun kokeiluun.
Suoratoistopalvelu haluaa madaltaa kokeilemisen kynnystä, minkä johdosta Netflix on lanseerannut uuden osion verkkosivuilleen. Tämän osion alta löytyy läjä Netflixin itse tuottamia sarjoja sekä elokuvia, joita kuka tahansa voi katsoa täysin ilmaiseksi.

Ilmaiset sisällöt ovat katsottavissa verkkoselaimen kautta tietokoneella tai Android-laitteella. iOS:n selaimia ei tällä hetkellä tueta. Ilmaissisällön joukosta löytyy katsottavaa niin nuorille kuin vanhemmille. Osiosta löytyy esimerkiksi Boss Baby -animaatioelokuva sekä Stranger Things -kauhusarja.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

12.9.2020 06:41

Kokeilin ja läppärilläni pystyi katsomaan ohjelmia....


Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.
-ACER NITRO 5 AN517-52-57AN 17,3", Win-10 Home, 64bit, Firefox-92.0=päivittää aina uusimman.
-Microsoft Lumia 435 Win-10 päivittänyt aina itsensä ja toimii...

25.9.2020 15:59

Tuolta siis näkee ainoastaan esittelyjaksot.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto