AfterDawn: IT-alan uutiset

Gmail on jumissa miljoonilla ihmisillä - koskee myös Suomea

Kirjoittaja AfterDawn @ 20.8.2020 12:14 Kommentteja (2)

Gmail on jumissa miljoonilla ihmisillä - koskee myös Suomea Maailman suosituin sähköpostipalvelu, Googlen omistama Gmail on ongelmissa. Ongelmat ovat laajoja ja koskevat miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa.
Ongelmia ilmenee useilla eri tavoilla. Suurin osa ilmoituksista koskee ongelmia sähköpostin lähetyksessä sekä liitetiedostojen käsittelyssä. Lisäksi Gmail -sovellusta muiden sähköpostipalveluiden lukemiseen käyttävät ongelmat ovat havainneet, että viestistä saapuu perille ainoastaan otsikko ja lähettäjän nimi - viesitn itsensä puuttuessa.

AfterDawnin toimituksen kokeillessa sähköpostien lähetys tuntui toimivan, ainakin mobiilissa, mutta Gmail-sovellukseen kytketty IMAP-tili jätti viestirungot lataamatta. Google ei ole vielä ottanut kantaa siihen, mistä ongelmat johtuvat, mutta yhtiö on tietoinen ongelmasta.


DownDetectorin tilastot Gmailin tilasta tälle päivälle


Ongelmat alkoivat tänä aamuna Suomen aikaan, noin seitsemän maissa, DownDetectorin tilastojen mukaan. Twitterissä aihetunnisteella #GmailDown löytyy tuhansia viestejä aiheesta, mutta Gmailin virallinen tili ei ole vielä reagoinut asiaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Nopeat Gmail
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

120.8.2020 15:21

En ole huomannut koko jumia, toiminut ihan hyvin....


Kun älyttömät käskee haluttomat tekemään mahdottomat, syntyy projekti.
-ACER NITRO 5 AN517-52-57AN 17,3", Win-10 Home, 64bit, Firefox-92.0=päivittää aina uusimman.
-Microsoft Lumia 435 Win-10 päivittänyt aina itsensä ja toimii...

220.8.2020 21:12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rane1958:
En ole huomannut koko jumia, toiminut ihan hyvin....
Empä ole minäkään mitään häikkää huomannut.Kaikki toimii kuten ennenkin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto