AfterDawn: IT-alan uutiset

Naisen Roomba lähti karkuun - huoli on syvä, koska robo ei osaa edes uida!

Kirjoittaja AfterDawn @ 7.8.2020 10:59 Kommentteja (4)

Naisen Roomba lähti karkuun - huoli on syvä, koska robo ei osaa edes uida!

Australiassa nainen on liimaillut puhelinpylväisiin ilmoituksia karkuun päässeestä Roomba -robottipölynimuristaan.
"Higgins"-nimellä kulkeva apulainen oli onnistunut pääsemään karkuun avoinna olevasta ovesta ja paennut tämän jälkeen neljän kilometrin matkan läheiselle rannalle, jossa Higginsin jäljet olivat kadonneet.

Pahinta kaikessa on tietysti se, että ilmoituksen mukaan Higgins ei osaa uida, joten rannalle päätyminen johtaa luonnollisesti pahimman mahdollisen skenaarion epäilyyn: kenties Higgins on päätynyt mereen ja hukkunut.

Ilmoitus kadonneesta Roombasta
ilmoitus, kuva Facebookista


Kadonneesta Roombasta uutisoi mm. australialainen 7News.

Oletettavaa on, että perheen talon ulko-ovi on ollut katutasossa, ilman portaita, sillä kaikissa uudemmissa Roomban malleissa on portaikon tunnistus, jolloin roboimuri ei pääse tipahtamaan (tai tässä tapauksessa karkaamaan) portaita alas.Olemme AfterDawnissa testanneet vuoren roboimureita, joten jos haussa on oma Higgins, kannattaa perehtyä laajoihin robotti-imureiden arvosteluihimme.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

17.8.2020 11:29

Tää oli viikon paras...

27.8.2020 12:16

"Karen Doe" - tää on kyllä hyvä läppä joka on mietitty tarkkaan.

37.8.2020 14:37

Hyvähän katupölytkin on siivota samalla "vahingossa".

47.8.2020 20:24

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Fantasos:
"Karen Doe" - tää on kyllä hyvä läppä joka on mietitty tarkkaan.
Jep. "Seurasivat 4Km imurin siivousjälkeä". Niin varmaan

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto