AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony julkaisi BRAVIA-televisiomalleille Ready for PlayStation 5 –tunnusmerkinnän

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 30.7.2020 15:37

Sony julkaisi BRAVIA-televisiomalleille Ready for PlayStation 5 –tunnusmerkinnän

Sonyn uuden sukupolven PlayStation 5 -pelikonsoli saapuu markkinoille tämän vuoden lopulla. Sony valmistuu tämän pelikonsolin saapumiseen julkaisemalla BRAVIA-televisiomallistolle virallisesti Ready for PlayStation 5 -tunnusmerkinnän. Merkintä on kehitetty Sonyn ja Sony Interactive Entertainmentin (SIE) kesken, jotta pelaamisesta kiinnostuneet kuluttajat voivat helposti valita odotetulle PlayStation 5:lle sopivan television.
Ensimmäiset merkinnän saaneet televisiot ovat ZH8- ja XH90/92 BRAVIA -mallit. ZH8/XH90 tukevat 4K-pelaamista 120 kuvan sekuntinopeudella ja ZH8-televisiolla voi pelata korkealla 8K-resoluutiolla.

Merkinnän saaneet televisiot on varustettu pelitilalla, joka pienentää viivettä. Lisäksi pelitilan sisältävän television voi herättää samaan aikaan PS5:n kanssa DualSense -ohjaimella ja konsolia voi puolestaan hallita television ohjaimella.

Lisätietoa näistä televisioista saa osoitteesta sony.fi/electronics/pelaamiseen-suunnitellut-televisiot.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto