Spotifyyn uusi ominaisuus: kuuntele samaa musiikkia kaverin kanssa etänä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 29.7.2020 13:59

Spotifyyn uusi ominaisuus: kuuntele samaa musiikkia kaverin kanssa etänä Spotify testaa parhaillaan uudenlaista ominaisuutta, jolla samaa musiikkikappaletta tai podcastia voi kuunnella samaan aikaan etänä omilta laitteiltaan.
Spotify julkaisi toukokuussa Group Session -nimisen ominaisuuden, jolla kuka tahansa samassa paikassa oleva Premium-käyttäjä voi lisätä seuraavaksi soivaksi kappaleeksi haluamansa kappaleen.

Nyt Group Session saa uudenlaisen lisäyksen, jolla kahdesta viiteen Premium-tilin omistavaa voi kuunnella omilla laitteilla samaan aikaan samaa kappaletta paikasta tai etäisyydestä riippumatta. Lisäksi kuka tahansa ryhmän jäsenistä voi pysäyttää toiston, vaihtaa kappaleen ja lisätä uusia kappaleita jonoon.

Ominaisuuteen pääsee käsiksi avaamalla Spotifyn ja aloittamalla kappaleen toiston, jonka jälkeen vasemman alareunan valikosta pääsee valitsemaan "Group Session" -ominaisuuden ja jakamalla linkin viestintäsovelluksessa tai sosiaalisessa mediassa. Group Session on vielä betavaiheessa, joten kaikille ominaisuus ei välttämättä ole vielä saatavilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Spotify
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto