Spotify tukee nyt videopodcasteja

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.7.2020 15:56

Spotify tukee nyt videopodcasteja Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on panostanut viime aikoina podcasteihin muun muassa hankkimalla Joe Rogan Experiencen podcastin yksinoikeudella Spotifyn jakeluun.
Nyt Spotify jatkaa panostamista podcasteihin uudella videopodcast-ominaisuudella, jolla yhtiö käytännössä haastaa YouTuben. Videopodcast-ominaisuus on aluksi käytössä vain muutamilla tekijöillä.

Videon avulla kuuntelijat voivat nyt myös halutessaan katsella suosikkiaan. Alkuvaiheessa videomuotoista sisältöä tulee muun muassa näihin podcasteihin: Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay ja The Rooster Teeth Podcast.Katselu onnistuu puhelin sovelluksella tai tietokoneella. Videoita voivat katsella sekä ilmaiskäyttäjät että Premium-käyttäjät.

Podcastin toistaminen jatkuu myös pelkällä äänellä, mikäli koko jaksoa ei pysty katsomaan tai haluat tehdä laitteella samalla jotakin muuta. Pelkän äänen voi edelleen tallentaa puhelimeen myöhempää kuuntelua ajatellen.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto