Xiaomi julkaisi Mi TV Stick -mediatoistimen Android TV -ohjelmistolla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 16.7.2020 15:43

Xiaomi julkaisi Mi TV Stick -mediatoistimen Android TV -ohjelmistolla Kiinalainen elektroniikkavalmistaja Xiaomi on julkaissut Mi TV Stick -mediatoistimen, joka on saatavilla Suomessa 39,99 euron hintaan.
Mi TV Stick -mediatoistin on pieni, noin 10 senttimetriä pitkä ja alle 30 grammaa painava laite, joka kytketään HDMI-liitännän avulla televisioon. Mi TV Stick käyttää Android TV -ohjelmistoa ja kaukosäädintä, kuten Googlen tuleva Android TV -laite.

Android TV -ohjelmiston avulla voi katsella sisältöä lähteistä kuten YouTube, Netflix, HBO Nordic, Yle Areena sekä kuunnella musiikkia vaikkapa Spotifyn kautta. Erilaisia sovelluksia saa ladattua Google Play -sovelluskaupan kautta. Mi TV Stick tukee myös Chromecast -ominaisuutta, joten sisältöä voi helposti peilata puhelimesta tai kannettavasta tietokoneesta isommalle ruudulle.

Mi TV Stick kykenee kuitenkin näyttämään videokuvaa korkeintaan Full HD -laadulla ja 60 kuvan sekuntinopeudella, joten korkeampaa resoluutiota kaipaavat joutuvat suuntaamaan katseensa muualle.Kaukosäädin tarjoaa kätevän tavan hallita laitetta ja sen avulla voi syöttää myös puhekomentoja. Lisäksi laitteeseen voi yhdistää Bluetooth-peliohjaimen, jolloin laite toimii eräänlaisena Android-pelilaitteena.

Lisätietoa Mi TV Stick -mediatoistimesta saa tästä.

Xiaomin Mi TV Stick kaukosäätimen kanssa

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto