Ecosia-hakukoneen avulla on istutettu jo 100 miljoonaa puuta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 15.7.2020 16:31

Ecosia-hakukoneen avulla on istutettu jo 100 miljoonaa puuta Google on ylivoimaisesti suosituin ja käytetyin hakukone, mutta markkinoilta löytyy useita muita vaihtoehtoja. Yksi näistä muista vaihtoehdoista on Ecosia, joka käyttää mainostulot puiden istuttamiseen.
Vuonna 2019 julkaistu Ecosia on onnistunut nyt kymmenessä vuodessa käyttäjien avulla istuttamaan 100 miljoonaa puuta. Ecosia saa rahaa mainostuloista, joista yritys käyttää kuukausittain noin 80 prosenttia puiden istuttamiseen.

Ecosian mukaan yhden käyttäjän täytyy tehdä Ecosia-hakukoneella noin 45 hakua yhden puun istuttamista varten. Ecosia istuttaa puita eniten sellaisiin paikkoihin, joissa uusia puita kaivataan eniten. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi Brasilia, Peru ja Indonesia.Puiden istuttamisen lisäksi Ecosia panostaa myös käyttäjän yksityisyyteen, sillä hakukone ei esimerkiksi luo henkilökohtaisia profiileja tehtyjen hakujen mukaan.Ecosia-hakukoneeseen voi tutustua täällä.

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: hakukone Ecosia
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto